سیر سیاه سرمد بدین صورت که سیر سفید خام یا معمولی را به مدت 60 الی 70 روز در ظروف و دمای مناسب گرفته است تولید میشود. در این مدت فرآیند تخمیر صورت گرفته و به مرور رنگ آن را سیاه می کند. در این مدت سیر حالت ژله ای پیدا میکند رنگ آن سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه ی انواع غذا به کار گرفته می شود.
محصول سیر سیاه ممتاز سرمد-500 گرم بسته 2 عددی در دسته بندی ادویه و چاشنی محلی قرار دارد. این محصول از برند سرمد می باشد. این محصول در نظر سنجی از کاربران در مجموع 672 رای ، نمره 82 را کسب کرده که نمره عالی می باشد